Dangard A/S

Næsten 100 års erfaring i branchen

Hos Dangard A/S er vi...

Specialister i overfladebehandling af små og store stålkonstruktioner

DanGard A/S er med syv fabrikker og mere end 115 medarbejdere Danmarks største overfladebehandler af store og små stålkonstruktioner.

Vi har næsten 100 års erfaring indenfor markedet med industriel overfladebehandling og beskæftiger mere end 115 medarbejdere, der dagligt leverer kvalitetsoverfladebehandling i verdensklasse. Det høje niveau dokumenteres igennem virksomhedens ledelsessystemer, hvor processerne er dokumenteret og auditeret således at DanGard A/S er stolte over at være både ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Dangard A/S

Kvalitet

Vi vil sætte kunden i centrum og sælge kvalitetsløsninger til en konkurrencedygtig pris.

Værdi

Vi vil tilføre vores kunder værdi ved at beskytte deres konstruktioner optimalt i alle miljøer.

Overskud

Vi vil skabe overskud for at have mulighed for at investere og udvikle forretningen.
Verdens førende industrielle overfladebehandler

Overfladebehandling i verdensklasse

Dangard A/S råder over syv fabrikker, der giver den største fabrikskapacitet i verden til overfladebehandling af store og små komponenter til vindmølleindustrien og andre industrier med produktion af stålkonstruktioner.

Bæredygtigt
miljø
Kundetilpassede
løsninger
Dokumenterede
processer

Dangard A/S blev etableret d. 1. januar 2020 gennem en fusion af de danske overfladebehandlere Dancoat A/S og Gardit A/S’ fabriksaktiviteter.

Gardit er stiftet i Viborg i 1923 og er en dansk virksomhed med speciale i overfladebehandling af ståkonstruktioner. Virksomheden har været ejet og drevet af familien Laursen igennem fire generationer.

Dancoat er drevet af ejerlederen Henrik Matthiesen og stiftet i 2007. Virksomheden har specialiseret sig i afrensning og korrosionsbeskyttelse af stålkonstruktioner i alle korrosionsklasser og maler alt lige fra store stålkonstruktioner, tanke og siloer til smådele.

Fusionen af de to virksomheders fabriksaktiviteter er sket i det nyetablerede selskab DanGard A/S, som ejes med 50/50 og ledes af de to ejerledere Henrik Matthiesen og Morten Lindholt Laursen.