Maling

Har du brug for hjælp?

Vi er interesseret i at høre om dine overfladebehandlingsopgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Maling / Industrilakering

Maling og lakering af jern, stål, aluminium og andre metaltyper er et håndværk, der kræver viden og erfaring for at skabe et tilfredsstillende resultat. Vi kan ikke se med det blotte øje, hvordan tilstanden er under overfladen, men det er altafgørende for emnets levetid, at det er rent og fri for urenheder.

Hos DanGard varetager vi hele processen – lige fra afrensning til påføring af ønsket overfladebehandling – og selvfølgelig med hensyn til de miljømæssige krav fra start til slut. Det er jeres sikkerhed for at kvaliteten er i orden.

DanGard udfører industrilakering med vådlak af alle typer som for eksempel epoxy, polyurethan, akryl og vandfortyndbare systemer. Der påføres med Airles, Elektrostat, Airmix eller hvad der nu er bedst til netop det specifikke emne. Vi udfører alle systemer efter kundens ønsker – de mest anvendte standarter er Norsok og DS/ISO 12944, men andre forekommer også.

Kvalitet og dokumentation

Vores dygtige og veluddannede malere kan levere store mængder med samme konstante kvalitet. Desuden har vi et moderne produktionsanlæg med stor kapacitet. Alle emner kvalitetskontrolleres af vore egne Frosio inspektører – således sikrer vi os at alle behandlingstyper leveres efter kundens krav med fuld dokumentation i forhold til specifikationerne.

Kundens emner kontrolleres løbende i produktionsprocessen af vores kvalitetsafdeling som er certificeret efter ISO 9001.

Ønsker kunden dokumentation af det udførte arbejde klarer vores kvalitetsafdeling dette med en rapport der viser måling af de påførte lagtykkelser, hvordan luftfugtigheden og temperatur er under produktionen med videre.

Dette sikrer at slutproduktet er i overensstemmelse med kundens ønsker og lever op til gældende standarder og metodikker for god overfladebehandling.

Maling