Klargøring

Har du brug for hjælp?

Vi er interesseret i at høre om dine overfladebehandlingsopgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Klargøring

Emnet der skal overfladebehandles kan have mange urenheder eller belægninger som eksempelvis maling, lak, olie og fedt. Disse urenheder er vigtige at få afrenset inden der arbejdes videre med emnet. En korrekt forbehandling er af afgørende betydning for den efterfølgende kvalitet og for at sikre en lang holdbarhed.

Klargøring

Hos DanGard foretager vi afvaskning af alle emner for at sikre en ren og fedtfri overflade inden selve behandlingen påbegyndes.

Vask udføres med hedvandsrenser og sæbe i godkendte faciliteter. Vi råder over vaskemaskiner som kan håndtere automatisk vask og pacificering af emner helt op til syv tons –  alt foregår i et lukket system. Her vaskes også emner som kun skal vaskes inden kunden for eksempel adskiller emnet.

Hedvandsafrensning er en mild afrensning, som kan bruges på alle typer materialer. Metoden kan også kombineres med let kemi, hvis der skal fjernes forurening eller maling.

Emner afproppes/afdækkes på områder som ikke skal behandles – alt sammen selvfølgelig efter kundens ønsker og anvisning.

Den rene overflade sikrer optimal vedhæftning, og giver et langt mere holdbart og flot resultat.